Koulutuspalvelut

03/03/2015

Ota kaikki irti Netbaron–sovellusperheen monipuolisista ominaisuuksista! Koulutuksia järjestetään sekä lähi- että etäkoulutuksina. Lähikoulutuspäivät toteutetaan yhteiskoulutuksena Keravan lisäksi nyt myös Tampereella.

 

koulutus

 

Valitse etä- tai lähikoulutus

Etäkoulutukset ovat yhteiskoulutusta netissä, joten voit oppia kustannustehokkaasti, missä ikinä oma työpisteesi sijaitseekaan. Lähikoulutuksessa tarvitset Keravalle mukaan oman kannettavan tietokoneen, Tampereella et tarvitse omaa konetta.

Koulutuskalenteriin »

 

Ilmoittaudu helposti Koulutuskalenterissa

Koulutuskalenterista näet kätevästi koulutusten ajankohdat, hinnat ja sisällöt sekä mahdolliset vaatimukset aiemmista koulutuksista. Ilmoittaudu koulutuksiin aina koulutuskalenterin kautta. Ilmoittautujan tiedot tallentuvat koulutusrekisteriin sekä laskutusjärjestelmään. Jokaisen koulutukseen osallistuvan tulee täyttää oma ilmoittautumislomake.

Jos sinulla ei ole laskutussopimusta, saat ennakkolaskun, jonka tulee olla maksettuna ennen koulutusta. Maksu- ja peruutusehdot löytyvät ilmoittautumislomakkeelta sekä koulutuskalenterista.

Muistathan, että voimassa oleva tukipalvelupaketti sisältää yhden lähikoulutuspäivän tai kaksi kahden tunnin webinaaria yhdelle hengelle vuosittain.

Räätälöidyt koulutukset

Yrityskohtaiset koulutukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan joko etä- tai lähikoulutuksena. Lisätietoja räätälöidystä koulutuksesta ja tilaukset: koulu@netbaron.fi.