Palvelut

03/03/2015

Tarjoamme NetBaron®-yhteensopivia palvelutuotteita, joilla voi tehostaa ja laajentaa sovellusten ominaisuuksia ja käyttöä.

 

kotisivutKotisivut »

Kotisivujen yhteydenotot voidaan ohjata suoraan NetBaroniin. Palvelu soveltuu esim. ajanvarauksiin, huoltotilauksiin ja tarjouspyyntöihin.

koulutuspalvelutKoulutuspalvelut »

Ota kaikki irti Netbaron–sovellusperheen monipuolisista ominaisuuksista! Koulutuksia järjestetään sekä lähikoulutuksina että webinaareina.

 

palvelinalustatPalvelinalusta »

Tietoa palvelinhotellista?

rajapinnatRajapinnat »

Rajapintojen avulla toteutetaan automaattinen tiedonsiirto eri ohjelmistojen, sovellusten, verkkokauppojen ja NetBaron®-sovellusperheen välillä turvallisesti.

Skannauspalvelu »

Ostolaskujen skannaus nopeuttaa ja helpottaa laskujen syöttämistä sekä auttaa välttämään virheitä. Ostolaskut voi skannata itse omalla skannausjärjestelmällä tai automaattisena palveluna haluttuun postilokero-osoitteeseen lähetetyille paperisille ostolaskuille.

tukipalvelutTukipalvelupaketit »

Valitse sopiva tukipalvelupaketti. Tukipalvelupaketit sisältävät ylläpito- ja päivityspalveluita, varmuuskopioinnin vähintään 24 tunnin välein sekä etätuki- ja puhelin- ja koulutuspalveluita.

verkkokauppaVerkkokauppa »

Integroi verkkokauppa NetBaron-sovelluksiin. Automatisointi säästää työtä ja aikaa. Kerran kirjattu tieto on reaaliajassa muiden sovellusten käytössä.

verkkolaskuVerkkolasku »

Lähetä verkkolaskut nopeasti ja luotettavasti NetBaronista laskuoperaattoreiden kanaviin. Automatisoi verkkolaskujen vastaanotto, säästät aikaa ja monia työvaiheita.