Onnea 15-vuotiaalle! – NetBaron®-sovellusperhettä juhlittiin maissa ja merellä

NetBaron-tilitoimistopäivät järjestettiin viime perjantaina 16.11.2018 Klondyke-talossa Keravalla. Vuosittain järjestettävään tapahtumaan oli tänä vuonna ilmoittautunut sankoin joukoin tilitoimistokumppaneita ja osanottajia oli myös OLE Online -tilitoimistoverkostosta.

Päivä alkoi aamukahveilla, jonka jälkeen aloituspuheenvuoron käytti toimitusjohtajamme Antti Leinonen. Päivän aikana käytiin läpi NetBaron-sovellusperheen terveisiä ja tulevia kehityksiä. Osallistujat pääsivät myös aktiivisesti hommiin ideariihessä, joka purettiin vielä päivän lopuksi. Kiitokset osallistujille hyvistä kehitysideoista, tältä pohjalta on hyvä jatkaa sovellusperheen kehittämistä!

Keskittyneitä ilmeitä tilitoimistopäivässä.

Toimitusjohtaja Antti Leinosen fiiliksiä tilitoimistopäivästä:

“Osallistujia oli yli kolmekymmentä ja henki oli todella hyvä ja innostunut. Saimme aikaiseksi hyvää vuorovaikutteista keskustelua. Aamupäivän aikana tuotekehitysjohtaja Ari Keränen esitteli sovellusperheeseen tulleita uusia ominaisuuksia. Iltapäivällä käytiin läpi tulevia ominaisuuksia. Pidettiin myös ideariihi siitä, miten viestiä NetBaronista kerrotaan asiakkaille. Sovellusperheen laajuus, helppokäyttöisyys ja yhden kirjauksen periaate aina kotisivuilta ja verkkokaupasta sähköiseen tilintarkastukseen asti, korostui.

Se että NetBaron on ylivoimainen suhteessa muihin vastaaviin selainpohjaisiin, tai ihan perinteisiinkin ohjelmistoihin ja ollaan jopa kymmeniä vuosia edellä naapureihin nähden – tämä oli erittäin kannustavaa viestiä meille jatkokehitystä ajatellen. Iloisin mielin lähdemme entistä tarmokkaammin kehittämään NetBaron-sovellusperhettä pk-yrityksille kokonaisjärjestelmäratkaisuksi.

NetBaronista täytyy puhua ennen kaikkea sähköisen liiketoiminnan kokonaisjärjestelmänä ja edelläkävijänä digitalisaatiossa Suomen, ja jopa maailman mittakaavassa.”

 

Ilta jatkui Viking XPRS:llä NetBaron® 15-vuotisjuhlaristeilyn merkeissä

Kuva: Viking Line

Laiva starttasi Helsingin Katajanokan terminaalista perjantai-iltana klo 20.30. Juhlaillallisen ja aamiaisen väliin mahtui rentoa yhdessäoloa laivalla ja vähän nukkumistakin. Lauantaiaamuna klo 9.30 laiva lipui takaisin Helsingin satamaan.

Mukavaa oli!

Lämmin kiitos kaikille tilitoimistopäivään ja risteilylle osallistuneille.