FAQ

03/03/2015

Miten NetBaron® hinnoitellaan? »

Missä palvelimet ovat? »

Onko NetBaron® suomalainen ohjelmisto? »

Onko sovelluksista kieliversioita? »

Voiko NetBaronissa käsitellä ulkomaan valuuttaa? »

Voiko verkkokaupan integroida NetBaroniin? »

Toimiiko NetBaron tabletissa? »

Järjestetäänkö jotain koulutusta? »

Mikä on Saas? »


Miten NetBaron® hinnoitellaan?

Hinnoittelu perustuu kiinteisiin kuukausimaksuihin, hinta muodostuu valituista sovelluksista ja käyttäjätunnusten määristä.

Missä palvelimet ovat?

Palvelimet sijaitsevat luotettavissa konesaleissa Suomessa.

Onko NetBaron® suomalainen ohjelmisto?

Kyllä on, olemme suomalainen yritys ja kaikki toimintomme sekä tuotekehityksemme on täällä Suomessa.

Onko sovelluksista kieliversioita?

NetBaronin kieli on suomi, ruotsi tai englanti, myös muut kielet käännettävissä.

Voiko NetBaronissa käsitellä ulkomaan valuuttaa?

Sovellusperhe käsittelee ulkomaan valuuttaa automaattisesti noutaen ajantasaiset kurssitiedot Euroopan keskuspankista (EKP).

Voiko verkkokaupan integroida NetBaroniin?

Kyllä voi. Käytämme WS-teknologiaan perustuvia rajapintoja, joiden avulla voidaan intgeroida verkkokauppa NetBaroniin. Toteutuksia on tehty useisiin verkkokauppa-alustoihin mm. Magento ja MyCashflow.

Toimiiko NetBaron tabletissa?

Kyllä toimii. NetBaron on täysin selainpohjainen ja toimii parhaiten uusimmilla selaimilla.

Järjestetäänkö jotain koulutusta?

Kyllä, käyttöönoton yhteydessä järjestetään koulutusta joko paikan päällä tai webinaarityyppisesti. Lisäksi järjestämme jatkuvasti koulutusta Keravalla, Tampereella ja netissä. Katso ajankohtaiset koulutukset koulutuskalenterista. Muistathan, että osaan tukipalvelupaketteista kuuluu vuosittain koulutusta.

Mikä on Saas?

SaaS = Software as a Service, sovellukset palveluna. SaaS mahdollistaa yritysten ja organisaatioiden ICT-ratkaisujen, kuten esimerkiksi sähköisen asioinnin ja monipuolisten viestintäsovellusten toteuttamisen uudella tehokkaalla tuotantotavalla. SaaS-pohjaiseen palvelutuotantoon kuuluu erottamattomana osana automaatioiden käyttö, jolla saadaan palvelun laatua ja kustannustehokkuutta kasvatettua, joustavat hinnoittelumallit sekä palvelun skaalautuminen. SaaS-mallissa asiakkaan ei tarvitse hankkia laitteistoja, asentaa sovellusta, ei myöskään huolehtia sovellusten versiohallinnasta eikä ohjelmistotuesta. Maksu perustuu suoraan sovellusten todelliseen käyttöön. SaaS-mallissa on myös varmistettu liiketoiminnan muuttuva luonne, silloin kun kapasiteettia tarvitaan, sitä on saatavilla. Toisaalta joustoa löytyy myös käyttötarpeiden vähentyessä.