NetBaron® Taloushallintoliiton kesäpäivillä

Tule juttusille virtuaaliosastollemme Kesäpäivätorilla, olemme paikalla koko tapahtuman ajan 8. – 9.6. Tutustu Taloushallintoliiton kesäpäivien ohjelmaan.

Automaattinen kirjanpito tekee jopa 97 % työstäsi

NetBaronilla® tilitoimiston ja asiakkaan yhteiskäyttö käy sujuvasti ja työt tehokkaasti. NetBaron® tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tehokas tilitoimisto tarvitsee: kirjanpidon lisäksi mm. tilinpäätöspaketti ja tase-erittelyraportti, sähköiset veroilmoitukset, tilintarkastukset ja arkistointi.

Hyödynnä NetBaronin® älykkäät ominaisuudet, kuten sähköinen laskujen ja tiliotteiden käsittely sekä reaaliaikaiset osto- ja myyntireskontrat. Automaattinen kirjanpito tekee jopa 97 % työstäsi myös silloin, kun itse olet lomalla tai keskittyneenä muihin projekteihin. Haluaisitko kuulla lisää – varaa maksuton esittely chat-palvelussa tai täyttämällä yhteydenottopyyntö.

Testimenestyjä Taloushallintoliiton ohjelmistovertailuissa

NetBaron® on menestynyt viimeisen kahden vuoden aikana Taloushallintoliiton puolueettomissa ohjelmistovertailuissa. Taloushallinnon ohjelmistojen vertailussa 2020 sijoituimme toiseksi ja palkanlaskentaohjelmistojen vertailussa (julk. 2021) jaetulle ykkössijalle.

Pyydä esittely chatissa tai jätä yhteydenottopyyntö.


Siirtyminen NetBaroniin® on järkivalintaLaajennetun CSV-tuonnin avulla tuot kirjanpidon tositteita tarkemmilla tiedoilla, useita tositteita kerralla ja nopeammin. Ominaisuus mahdollistaa mm. toisesta kirjanpito-ohjelmasta muodostetun CSV-muotoisen päiväkirjan tuonnin NetBaroniin® alkuperäisillä tositenumeroinneilla. Lue lisää.

Tilitoimistoyrittäjä: nosta liiketoimintasi uudelle tasolle!

OLE Online -tilitoimistoverkosto on itsenäisten toimistojen valtakunnallinen yhteistyöverkosto. Verkoston tilitoimistoissa ja niiden asiakasyrityksissä käytetään NetBaron®-järjestelmää, joka kattaa yritysten kaikki sähköiset liiketoimintaprosessit. Tutustu Ole Online -konseptiin!

Joustotyö, etätyö, työaikapankki… NetBaronilla® toimivat ratkaisut työaikakirjanpitoon

NetBaron® tuo uutta tehokkuutta kaikkeen työajan käsittelyyn. Työaikakirjaus siirtyy automaattisesti palkanlaskentaan ja sieltä reaaliaikaisesti kirjanpitoon. Laskutettavat työtunnit, matkakulut ja tarvikkeet ohjautuvat automaattisesti samalle laskulle. Kirjauksesta voidaan luoda selainpohjaisessa versiossa esim. työnumerot: huoltoon, tuotantoon, projektiin tai tilaukseen. Haluaisitko kuulla lisää – varaa maksuton esittely chat-palvelussa tai täyttämällä yhteydenottopyyntö.