NetBaron sovelluksien uudistus etenee

NetBaron sovelluksien facelift on edennyt vauhdilla ja uuden ulkoasun käyttöönotossa ollaan oltu aktiivisia. Tahdomme silti muistuttaa, että uusi ulkoasumme on käytössä kaikilla asiakkaillamme helposti yhden napin takaa.

Käyttöliittymän uudistuksen ensimmäiset vaiheet alkavat olla takanapäin joten on hyvä käydä läpi muutamia faceliftin tuomia uusia ominaisuuksia. Näitä uusia ominaisuuksia ovat mm. sovelluksen uusi, käyttäjäystävällisempi ja reponsiivinen ulkoasu. Uusi ulkoasu mahdollistaa sovelluksen näppärän käyttämisen myös mobiililaitteilla.

Lisäksi uutena ominaisuutena facelift tuo asiakkaille mahdollisuuden muokata sovelluksien taulukoita omien tarpeiden mukaisiksi. Käyttäjä voi valita näytettävät ja piilotettavat tiedot sekä sarakkeiden järjestyksen ja leveyden.

Käyttäjät on huomioitu myös uusien hyväksyntä- ikkunoiden muodossa. Uudet ikkunat ovat selkeämmät ja käyttäjäystävällisemmät. Ikkunat tuovat mukanaan myös uusia ominaisuuksia, jotta sovelluksen käyttö sujuisi kevyemmin.

Yksi toivotuimpia uusia ominaisuuksia on ollut Kalenteri-Baroniin kehitetty kalenterisynkronointi Google- ja Outlook-kalentereihin. Synkronointi ominaisuuden avulla ulkopuolisien kalenterisovelluksien liittäminen Kalenteri-Baroniin onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Kalenterisynkronointi ominaisuuden avulla saat kalenteri muistutukset ja hälytykset mihin tahansa laitteseen ja hyödynnät sitä entistä tehokkaammin työnohjauksessa.