25/03/2015

Vilman­kämmen

Internet-pohjainen järjestelmä sopii erinomaisesti hyvinvointialalle. NetBaronin ansiosta säästämme aikaa, koska tieto kirjataan vain kerran ja yhteen paikkaan. Tärkeät tiedot ovat nopeasti saatavilla ja toimintamalleista tulee joustavia ja nopeita.

 

vilmankammen logo
Toimiala

Terveydenhoito ja hyvinvointi


Monipuolisia hyvinvoinninpalveluja tuottava Vilmankämmen Oy koostuu innovatiivisista tulevaisuuteen suuntautuneista terveydenhoidon ja luontoalan toimijoista.

Internet-pohjainen järjestelmä sopii erinomaisesti hyvinvointialalle. ”Tavoitteemme oli löytää toiminnanohjausjärjestelmä, joka on helppokäyttöinen ja luotettava sekä toimii ajasta ja paikasta riippumattomasti” Katri Kranni kertoo ja jatkaa ”vanha ratkaisumme koostui lukuisista palikoista, jotka eivät keskustelleet keskenään, joten tietoa syötettiin manuaalisesti moneen paikkaan. NetBaronin ansiosta säästämme aikaa, koska asiakasrekisteriin perustuva tieto kirjataan vain kerran ja yhteen paikkaan. Yrityksen strategisesti tärkeät tiedot ovat myös nopeasti saatavilla ja siten toimintamalleista tulee joustavia ja nopeita. Varmuuskopiointi ja salassapito ovat ulkoistettu Netbaron Solutions Oy:lle ja me saamme keskittyä omaan osaamiseemme.”

Katri Krannin mielestä myös IT-alan toimijoiden tulisi oivaltaa ihmisläheisyys heidän toiminnassaan. ”Palvelun saaminen IT-alalta on harvinaista näinkin pienellä erikoisalalla toimivalle yritykselle kuten Vilmankämmen. Netbaron Solutions Oy:n johto ja kehitystiimit ottivat antamamme haasteen vastaan ja oivalsivat mitä olemme hakemassa. Halusimme toiminnanohjausjärjestelmän ’blondeille’ ja saimme luotettavan ja helppokäyttöisen ajassaan pysyvän ohjelmiston. Erityiskiitosta antaisin kouluttajille, he ovat tehneet ihmisläheistä koulutusta, saaden henkilöstön mukaan muutosprosessiin.”

Vilmankämmen Oy:ssä on havaittu NetBaronin monipuolisuus ja toiminnan laajentuessa NetBaron on seurannut mukana vapauttaen yrittäjän innovoimaan ilman seinien tuomia rajoitteita. ”Siellä missä on netti, siellä on myös NetBaron”, toteaa Katri Kranni tyytyväisenä.

Kysyttäessä Krannilta mihin NetBaronia heidän yrityksessään käytetään, hän summaa: ”Olisi helpompi vastata mihin emme käytä NetBaronia.”