25/03/2015

OLE Online-tilitoimistot

OLE© Online-tilitoimistot – talousjohtamiseen erikoistuvien asiantuntijoiden verkosto, jossa sähköisen taloushallinnon sovellukset ovat perusta käytännössä toimivalle kirjanpitotyölle ja taloushallinnon asiantuntijatehtäville.

 

ole online
Toimiala

Tilitoimisto
www.meiseyhtiot.fi
www.online-tilitoimistot.fi


”Otimme NetBaronin, ja sen myötä sähköisen taloushallinnon käyttöön yrityksessämme jo vuonna 2005 etsiessämme toimivaa sovellusta tilitoimistoalan pioneeritehtäviin, sähköisen taloushallinnon toimintaympäristöjen uudistamiseen” kertoo Vesa Laurila tamperelaisesta Meisenet Oy:stä. ”Olemme olleet yhteistyöhön NetBaronin kanssa tyytyväisiä, koska me olemme päässeet itse keskeisesti vaikuttamaan käytössämme olevien sovellusten kehittämiseen”.

”Käynnistimme vuonna 2009 OLE Online-tilitoimistojen ja asiantuntijayritysten verkottamishankkeen, jossa NetBaron-pohjaiset, omaan ja asiakkaittemme käyttöön räätälöidyt taloushallinnon OLE-sovellukset ovat sähköisen asioinnin perusta. Myös asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä OLE Online-tilitoimistojen ratkaisuihin, ja odotammekin tänä vuonna merkittävää yritysten määrän kasvua verkostossamme” hän kertoo.

OLE Online-tilitoimistoissa sähköisen taloushallinnon sovellukset ovat perusta käytännössä toimivalle kirjanpitotyölle ja taloushallinnon asiantuntijatehtäville. Sovellukset opitaan nopeasti, ja siten kehittämisen painopisteen voi siirtää jo alkuvaiheessa asiakaskeskeiseen liikkeenjohtoa tukevaan työskentelyyn. ”Taloushallinnon rutiinit me hoidamme verkostossamme sekä teknisten että toiminnallisten OLE-tukipalvelujen myötä niin joustavasti, että kirjanpitäjämme voivat enenevässä määrin keskittyä konsultointitehtäviin. Keskeinen laatukriteeri toiminnassamme on se, että asiakkaamme nukkuvat yönsä rauhassa”, Laurila painottaa.

Internet-pohjaiset taloushallinnon ratkaisut luovat myös joustoa toimintaympäristöihin. Vesa Laurila korostaa, että OLE Online-tilitoimistojen verkostossa panostetaan erityisesti sellaisiin kehityshankkeisiin, joissa samanaikaisesti ylläpidetään teknisesti varmaa ja luotettavaa sähköisen taloushallinnon palvelua, ja luodaan uutta – iloisesti ja energisesti palvelevaa toimintakulttuuria.