25/03/2015

Kupari Data

Olen erityisen tyytyväinen huoltosovellukseen, joka toimii erinomaisesti yhdessä kirjanpidon kanssa.

 

Kupari_Data_logo
Toimiala

ICT-huolto


Vuonna 1983 perustettu Kupari Data Oy on erikoistunut IT-alan huoltotöiden ja ylläpitopalveluiden tarjontaan. Tämän lisäksi yritys tuo maahan, myy, asentaa ja huoltaa valokuvausalan tuotantolaitteita. Kupari Data on saavuttanut laajan asiakaskuntansa luottamuksen korkealaatuisen palvelun ja tarkkojen toimitusaikojen avulla. Yritystoiminnassa panostetaankin parhaaseen palveluun, nopeisiin ja luotettaviin toimitusaikoihin sekä hyvään hinnan ja laadun suhteeseen.

Vuoden 2007 loppupuolella aloimme etsiä sovellusratkaisua, joka auttaisi meitä lähinnä huoltotöiden ja kirjanpidon hallinnassa sekä toiminnan tehostamisessa. Joulukuussa 2007 otimme käyttöömme NetBaronin sovelluspaletin. Valintamme tärkeimpiä kriteerejä olivat sovellusten keskinäinen yhteistyö ja helppokäyttöisyys. Olen erityisen tyytyväinen huoltosovellukseen, joka toimii erinomaisesti yhdessä kirjanpidon kanssa, toteaa Kupari Datan toimitusjohtaja Jani Rautiainen.

NetBaronin toimintavarmuus on todella omaa tasoaan, tiedotus toimii ja tukipalveluista saa nopeasti vastauksia, toteaa Jani Rautiainen tyytyväisenä.