25/03/2015

Jokiwatti

Nyt ei enää tarvitse miettiä iltaisin, ovatko kaikki työtunnit ja varaosat varmasti laskutettu, vaan voimme luottaa siihen, että kaikki on kunnossa.

 

Jokiwatti sininen logo
Toimiala

Sähkö ja automaatio


Keski-Suomessa toimiva Jokiwatti Oy on täyden palvelun sähkötalo, josta saa kattavasti apua kaikissa sähköurakointiin, -asennuksiin -huoltoon ja -kunnossapitoon liittyvissä töissä. Yritys palvelee ammattitaitoisesti niin kuntia, kaupunkeja, yrityksiä kuin yksityisiäkin tarvikemyynnistä, sähkösuunnitteluun ja kokonaissähköurakointiin asti. Jokiwatin e-kaupasta löytyvät sekä sähköasennustarvikkeet että valaisimet aina edullisin hinnoin ja mihin vuorokauden aikaan tahansa

Seppo Arola perusti Jokiwatti Oy:n 1989 ja vuosien kuluessa yrityksen toiminta on kasvanut ja kehittynyt. Yrityksen nykyinen toimitusjohtaja Jarkko Arola on päässyt kokemaan koko Jokiwatin kehityksen auttaessaan isäänsä. Tällä hetkellä Jarkko Arola on suunnannut energiansa yritystoiminnan kehittämiseen ja e-kaupan automatisointiin NetBaronin avulla.

Otimme NetBaronin kokonaisvaltaisesti käyttöön 1.4.2009 ja samalla selkeytimme myös yrityksemme prosesseja. Alkuun sähköasentajat saivat koulutusta NetBaronin käyttöön ja pian minikannettavien avulla he pystyivät ottamaan töitä vastaan, kirjaamaan tarvikkeita ja laskuttamaan asiakkaita työajasta. Sähköasentajien tekemät kirjaukset siirtyivät automaattisesti laskutusvalmiuteen ja hyväksynnän jälkeen laskutukseen, toteaa Jarkko Arola.

NetBaron käyttö onkin nopeuttanut ja tehostanut yrityksemme toimintaa huomattavasti. Ajan säästö on valtava, sillä aikaisemmin meillä oli vastaaviin tehtäviin useita eri ohjelmia käytössä unohtamatta käsin kirjoitettuja erillisiä muistilappuja. Nyt ei enää tarvitse miettiä iltaisin, ovatko kaikki työtunnit ja varaosat varmasti laskutettu, vaan voimme luottaa siihen, että kaikki on kunnossa. Näin yrittäjän näkökulmasta on myös hienoa, että töitä pystyy tarvittaessa tekemään netin yli myös kotoa, myhäilee Jarkko Arola tyytyväisenä.

Osallistumme aktiivisesti NetBaronin tuotekehitykseen ja koemme, että ideoistamme ja palauteestamme ollaan aidosti kiinnostuneita. Ohjelmisto kehittyy koko ajan hyvällä aikajänteellä ja palvelee meitä entistä paremmin. Sovellusten toimintavarmuus on todella hyvällä tasolla ja NetBaronin tuesta saamme nopeasti vastauksia, Jarkko Arola kiteyttää.