25/03/2015

Intolog Helsinki Oy

NetBaronin avulla emme ole enää sidoksissa aikaan ja paikkaan ja pääsemme käyttämään sovelluksia myös asiakkaiden luona.

Intolog_logoslogan
Toimiala

Vähittäiskauppa ja maahantuonti


Intolog Helsinki Oy on sisälogistiikan kalusteita markkinoiva ja myyvä yritys, jonka toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun sekä alansa laadukkaimpien kotimaisten toimittajien tuotteisiin. Oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi asiakas, yrityksessä panostetaan tarkkaan suunnitteluun, ammattitaitoiseen konsultointiin, nopeisiin toimitusaikoihin sekä alan parhaisiin tuotteisiin. Yrityksen vahvinta osaamisaluetta ovat teollisuuden työpisteiden ja varaston suunnittelu sekä kalustaminen ja materiaalin siirto. Yrityksen asiakaskunta koostuukin mm. teollisuuden, tukun- ja vähittäiskaupan sekä logistiikka-alan yrityksistä, jotka hakevat ratkaisuja mm. meluntorjuntaan ja konesuojaukseen.

Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen kattavinta ja kokonaisvaltaisinta palvelua paikallisesti. Uskomme, että tämä yhdistetään markkinoiden parhaisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin tekee meistä yhteistyökumppanin, jonka kanssa kannattaa tehdä pitkäaikaisesti töitä, toteaa 20 vuotta logistiikka-alan parissa toiminut Intolog Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Jorma Seitala.

Puolet Intolog–ryhmän yrityksistä otti NetBaronin käyttöön marraskuussa 2008. Uusien sovellusten avulla emme olleet enää sidoksissa aikaan ja paikkaan ja näin pääsimme käyttämään sovelluksia myös asiakkaiden luona. Käytämme helppokäyttösiä NetBaronin sovelluksia erittäin monipuolisesti. NetBaron on kehittynyt koko ajan ja me osallistumme sovelluskehitykseen antamalla aktiivisesti palautetta ja kehitysideoita. Olen hyvin tyytyväinen, että palautteemme otetaan vastaan innostuneesti, Jorma Seitala kiteyttää.