25/03/2015

Grana Finland

Netin kautta toimiva sovellus oli meille ehdottomasti ainoa vaihtoehto: toimimme usealla paikkakunnalla ja teemme usein liikematkoja myös ulkomaille. Edustajamme voivat helposti tarkistaa tuotetietoja ja varastosaldoja ja tehdä tilauksia reaaliaikaisesti suoraan tilausjärjestelmästämme.

 

Grana-logo
Toimiala

LVI: valmistus ja maahantuonti


Olemme erikoistuneet laadukkaiden ja esteettisesti kauniiden hanojen valmistamiseen ja tukkukauppaan. Tämän lisäksi tuomme maahan ammeita, malja-altaita ja kylpyhuonetarvikkeita. Haluamme tarjota asiakkaillemme muotoilultaan ainutlaatuisia ja suomalaiset laatukriteerit ylittäviä tuotteita, kuten Ristomatti Ratian suunnittelemia hanoja erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla. Grana onkin yksi Suomen suosituimmista hanamerkeistä ja tuotteitamme saa hankittua hyvinvarustetuista rautakaupoista sekä LVI-alan myymälöistä, kuten Bauhaussista, Kodin Terrasta ja Carlssonilta. Tämän lisäksi tuotteemme kuuluvat myös tavaratalojen valikoimiin esim. Kodin Ykkösessä ja Prismassa, toteaa Granan ostojohtaja Topi Teisko hymyillen.

Otimme NetBaronin käyttöön vuonna 2006 tehostaaksemme toimintaamme. Netin kautta toimiva sovellus oli meille ehdottomasti ainoa järvevä vaihtoehto, sillä yritysjohtomme toimii kolmella eri paikkakunnalla ja tekee paljon liikematkoja myös ulkomaille. Tämän lisäksi alueelliset piiriedustajamme voivat helposti katsoa NetBaronista niin tuotteiden tietoja kuin varastosaldojakin. NetBaron mahdollistaa myös tilauksien tekemisen reaaliaikaisesti suoraan tilausjärjestelmästämme. NetBaronin ansiosta toimintamme nopeutuu ja tehostuu, Teisko toteaa.

Olemme erittäin tyytyväisiä NetBaronin monipuolisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. NetBaronin toimintavarmuus on korkealla tasolla, sillä vuosien saatossa meillä on ollut vain joku yksittäinen ja lyhyt käyttökatkos. NetBaronin henkilökunta on miellyttävää ja tuesta sekä asiakaspalvelusta saamme apua helposti ja nopeasti. Olemme myös huomanneet, että NetBaronin sovelluskehityksessä kuunnellaan aidosti tarpeitamme, joten olemme hyvin tyytyväisiä NetBaronin toimintaan, Teisko kiteyttää lopuksi.