Afterglow Music

25/03/2015

Musiikin tuotanto- ja kustannusyhtiöllä ja tilitoimistolla on toimiva ja tehokas työnjako. Itse hoidetaan NetBaronilla mm. laskutus ja ostolaskujen syöttö ja matkalaskujen teko. Tilitoimisto  hoitaa sitten varsinaisen kirjanpidon.

 

Afterglow_logo
Toimiala

Musiikki ja viihde


NetBaronin sähköpostiin saapui viesti Yö-yhtyeen Mikko Kangasjärveltä Buenos Airesista. Hän halusi kirjautua järjestelmään sieltä, jotta voisi hoitaa yrityksen asioita maailmanympärysmatkallaan. Mikolle tehtiin tunnukset, joissa ei ollut “skandeja”. Hän viestitti myöhemmin, että nyt “homma toimii”.

Yö-yhtyeen esimerkki kertoo Internet-selaimella toimivan ohjelmiston eräästä tärkeimmästä edusta. Työt tulevat tehtyä, vaikka yrittäjällä tai työntekijällä ei olisi aina omaa tietokonetta menossa mukana. Tämän lisäksi matkatavaroihin ei tarvitse sulloa paperitulosteita tilauksista ja sopimuksista, sillä nehän ovat luettavissa Internetin kautta. Ainoa vaatimus on toimiva Internet-yhteys.

Mikko on ollut koko ajan hyvin tyytyväinen NetBaroniin sekä yhteistyöhönsä NetBaronin tilitoimistokumppanin Meisenet Oy:n kanssa. Mikko hoitelee NetBaronilla laskutuksen ja ostolaskujen syöttämisen, matkalaskujen tekemisen sekä ajaa tarvittaessa ulos myös erilaisia raportteja. Meisenet Oy hoitaa sitten varsinaisen kirjanpidon. Työnjako on ollut mielekäs ja näin Mikko pystyy suuntaamaan energiansa oman liiketoimintansa pyörittämiseen.