Maksupääteintegraatio uudistuu

Täysin uusitun ja entistä nopeamman maksupääteyhteysohjelman voi ottaa käyttöön Kassa-Baroniin seuraavan palvelinpäivityksen jälkeen (21.9.2016).

Nopeammat kassatapahtumat ja kommunikaatio

Ohjelma nopeuttaa selvästi maksupäätteen ja Kassa-Baronin välistä kommunikaatiota ja mahdollistaa aiempaa nopeammat kassatapahtumat. Uusittu maksupääteohjelma toimii aluksi Windows-pohjaisissa kassa-PC:issä ja myöhemmin myös muissa käyttöjärjestelmissä tarpeen mukaan. Ohjelma tukee Firefox-, Chrome- ja Edge-selainta. Maksupääteintegraation ohjelmamoduulin päivitys ei vaikuta nykyisten käyttäjien käyttömaksuihin.

Siirtymäaika vuoden loppuun

Ilman tätä uutta ohjelmamoduulia nykyisen maksupääteintegraation käyttäminen ei ole mahdollista enää 31.12.2016 jälkeen. Uusi ohjelmamoduuli asennetaan koneeseen, jossa nykyinen integraatio on. Ohjelmisto tukee Windows-, Linux- ja Mac-käyttöjärjestelmiä, maksupäätteen muun ohjelmiston käyttöjärjestelmä-tuki tulee varmistaa maksupäätevalmistajalta.

Maksupääteintegraation tuki löytyy seuraaviin maksupäätteisiin

Nets:
Ingenico iPP350 -lähimaksupääte

Lisätietoja laitteesta:
https://shop.nets.eu/fi/web/fin/kassaintegraatiot
https://ingenico.us/smart-terminals/pinpads-terminals/ipp-350.html

Verifone (ent. Point):

Kaikki päätteet, joihin voidaan päivittää kassaintegraation erikoisohjelmisto ECR-versio Verifonen toimesta (heidän oma ohjelmistoversio, joka pitää tilatessa muista pyytää heiltä) HUOM! Varmista NetBaronilta tämän integraatio-ohjelmistoversion tuki ennen tilausta!

Lisätietoja laitteista:
http://www.verifone.fi/fi/Finland/Start/Tuotteet/

HUOM!

Selaimien Java-tuen päättymisen vuoksi vanhan maksupääteintegraation tuki on loppunut jo Chrome-selaimessa ja päättyy myös Firefox- ja IE-selaimissa syksyn aikana. Vaihtoaika uuteen ohjelmistomoduuliin voi olla tästä syystä lyhempikin kuin 31.12.2016 mennessä!

Tilausohje

Maksupääteintegraation käyttöoikeuden eli tarvittavan maksupääteyhteysohjelman NetBaroniin voit tilata napsauttamalla Yhteydenotto-painiketta, valitse tyypiksi Myyntiasiat.