Leimaa töihin mobiilisti

Ota käyttöön NetBaron – nyt kampanjahintaan.

Työaika on helppo kirjata työkohteessa mobiililaitteella. Ulosleimauksen yhteydessä tiedot siirtyvät automaattisesti laskutukseen. Katso videoilta, kuinka  Kello ja Kello-Mobi APP helpottavat työajan kirjausta, laskutusta ja seurantaa.

hyödynnä Edulliset kampanjat

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit kuluineen jo työkohteessa älylaitteella. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti saman tien mm. palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen ja kirjanpitoon. Hyödynnä nyt edulliset kampanjapaketit ja siirry tehokkaampaan yritystoimintaan!

Kampanjat voimassa 30.6. asti.

google-play-badge
badge-example-preferred

PERUS

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit ja kulut jo työkohteessa älylaitteella. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti heti mm. palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen ja kirjanpitoon. Lisäksi pakettiin kuuluu sähköisen taloushallinnon työkalut kuten kirjanpito sekä pankkiyhteys.

120 €/kk

etusi 25 %

Tutustu ominaisuuksiin tarkemmin: 
Kello, Kello appTalous, Pankki, Raportit

TEHO

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit ja kulut jo työkohteessa älylaitteella. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti heti mm. palkanlaskentaan, myyntilaskutukseen ja kirjanpitoon. Lisäksi pakettiin kuuluu sähköisen palkka- ja taloushallinnon työkalut kuten palkanlaskenta, kirjanpito sekä pankkiyhteys.

175 €/kk

ETUSI 25 %​

Tutustu ominaisuuksiin tarkemmin: 
Kello, Kello appPalkka, Talous, Pankki, Raportit

Alv 0. Hinnat ilmoitettu yhdelle käyttäjälle. Palkka-Baron sisältää 10 palkkalaskelmaa/kk. Kaikkiin paketteihin lisäkäyttäjät työajankirjaukseen 10 €/ kpl / kk.
Hinnat sisältävät palvelun avausmaksun ja 1 Gt levytilaa sekä itseopiskelumateriaaleja. Hintatakuu koskee kampanja-aikana tilattua määräaikaista 36 kk:n sopimusta. Määräaikainen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. Laskutus tapahtuu 12 kk jaksoissa etukäteen. Kampanjapaketteja ei voi muuttaa tai yhdistää menettämättä kampanja-alennuksia. 

Tilaa kampanjapaketti

Tilaa valitsemasi kampanjapaketti soittamalla 029 000 9015 tai lähettämällä viesti osoitteeseen myynti@netbaron.fi.
Voit käyttää tilaukseen myös alla olevaa yhteydenottolomaketta.

muista myös aina edullinen kevyt-paketti

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit kuluineen jo työkohteessa älypuhelimella tai tabletilla. Voit myös kirjata ja laskuttaa työajan lisäksi mm. työkalukorvaukset tai muut ko. työlle kohdistettavat kulut kuten liikkuvan työntekijän matkakulut.

Kevyt

Tunnistaudu ja kirjaa työtunnit ja kulut jo työkohteessa älylaitteella. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti heti mm. myyntilaskutukseen. Lisäksi pakettiin kuuluu mm. laskujen luominen ja kuittaaminen, hyvityslasku, maksumuistutukset ja korkolasku.

55 €/kk

Tutustu ominaisuuksiin tarkemmin:
Kello, Kello appLaskuRaportit

Hinnat ilmoitettu yhdelle käyttäjälle. Kaikkiin paketteihin lisäkäyttäjät työajankirjaukseen 10 €/ kpl / kk. Hinnat alv 0 %.

Kaikki tarvitsemasi työkalut, yhdellä sopimuksella, kiinteään kuukausihintaan.

NetBaron® on täydellinen sähköisen liiketoiminnanohjauksen sovelluskokonaisuus, jonka avulla voit siirtyä tehokkaampaan toiminnanohjaukseen ja yritysresurssien hallintaan.

Katso kuinka esimerkiksi yhteydenottopyyntö verkkosivujen lomakkeesta siirtyy automaattisesti myynninohjausjärjestelmään, laskutukseen ja kirjanpitoon.