03/03/2015

Saavutettavat hyödyt

Säästä sähköisellä taloushallinolla

NetBaron® tarjoaa kokonaisvaltaisen sähköisen taloushallinto-ohjelmiston, jonka älykkäillä automatisointiratkaisuilla säästetään merkittävästi toiminnan kustannuksia ja  helpotetaan henkilöstön arkea.

 

Säästä investoinneissa ja ylläpidossa

Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia.

Säästä automatisoimalla ja tehostamalla toimintaa

Kerran yhteen sovellukseen syötetty tieto on reaaliaikaisesti käytettävissä muissa sovelluksissa ja esim. toimipisteissä. Automatiikan ansiosta voidaan säästää jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä.

Yksi sopimus – kaikki työkalut

NetBaron® tarjoaa yli 20 sovelluksen valikoiman ERP-, CRM- ja HRM-työkaluja, joilla voi tehostaa toimintaa. Sovelluksia voi ottaa käyttöön vaiheittain esim. toiminnan muuttuessa tai laajetessa.

Turvallista ja luotettavaa suomalaista pilvipalvelua

NetBaron® on Suomessa suomalaisille tehty sovelluskokonaisuus, jossa huomioidaan mm. lainsäädäntö ja verohallinnon vaatimukset. Ohjeet sekä koulutus- ja tukipalvelut ovat ensisijaisesti suomenkielisiä. Sovellusten tietoturva on varmistettu kolmitasoisella kirjautumisella ja SSL-salauksella. Kaikki päivitykset ja varmuuskopioinnit tehdään asiakkaan puolesta.

Katso kaikki edut »