Haemme projektipäälliköitä sekä markkinointi- ja viestintäpäällikköä

Netbaron Solutions Oy hakee uutta osaamista organisaatioonsa. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia toimenkuvia kokopäivätöissä sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja lähetä meille hakemuksesi!

Ohjelmistokehityksen projektipäälliköitä

Haluatko mukaan kehittämään markkinoiden laajinta suomalaista sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuutta?

Haemme kahta ohjelmistokehityksen projektipäällikköä ohjamaan kehitysprojekteja. Projektit ovat sekä pienkehitysprojekteja että laajoja, puolen vuoden – vuoden kestoisia kehitysprojekteja. Työ ei sisällä esimiestehtäviä mutta niihin on mahdollista edetä.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Haluatko olla viemässä suomalaisen ohjelmiston tunnettuutta uudelle tasolle?

Haemme markkinointi- ja viestintäpäällikköä vastaamaan yrityksemme ulkoisesta tiedottamisesta. Hakemamme viestinnän ammattilainen ymmärtää brändin ja strategian merkityksen viestinnässä sekä osaa laatia tarvittavat suunnitelmat ja vastata budjetoinnista. Erityisesti arvostamme sosiaalisen median tuntemusta ja hyvää viestintätaitoa.

Sovelluskehittäjät

Haluatko mukaan kehittämään markkinoiden laajinta suomalaista sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuutta?

Rekrytoimme jatkuvasti uutta osaamista tuotekehitystiimiimme. Sovelluskehittäjän tehtäviin kuuluu sovellusten toiminnallisuuden ja visuaalisuuden suunnittelua, toteutusta ja testausta. Kerro meille rohkeasti osaamisestasi, jota voitaisiin hyödyntää tuotekehitystiimissämme!

Lisätietoja

Lue lisää Avoimet työpaikat -sivulta.