Saavutettavat hyödyt

03/03/2015
Yhteiskäytöllä parhaat hyödyt

Sähköisen liiketoiminnan hyödyt ja tehostuminen on vielä suurempi, kun tilitoimisto ja asiakas molemmat käyttävät NetBaron-sovellusperhettä. Kerran syötetty tieto on reaaliajassa molempien käytössä.

Asiakas esimerkiksi tarkistaa ja hyväksyy tilitoimiston tiliöimän ostolaskun helppokäyttöisen ostolaskukuvanäkymän kautta. Ostolaskujen käsittelynäkymässä on mahdollista välittää sähköisesti kumpaankin suuntaan tietoa ja kommentteja reskontran hoitajan ja asiakkaan henkilöiden välillä käsiteltävään laskuun liittyen.

Aktiivinen tilintarkastus – tase-erittely muodostuu jo tilikauden aikana

Tilinpäätöksen, tilintarkastuksen, veroilmoituksen ja arkistoinnin laadinta tilikauden jälkeen on edelllä mainittujen seikkojen valossa todella helppoa, koska kaikki aineistot ja tase-erittely on muodostonut tilikauden aikana valmiiksi. Näitä varten NetBaron-sovellusperhe tarjoaa ensimmäisten järjestelmätoimittajien joukossa helppokäyttöiset sähköiset työkalut.

Sähköisen tilitarkastuksen edistämistä varten NetBaron tarjoaa myös kaksi käyttäjätunnusta veloituksetta tilintarkastajien käyttöön.

Porautuvat raportit

Raportin rivituloksesta on mahdollisuus porautua yksittäiseen tapahtumaan asti ja palata takaisin raporttiriville josta lähdettiin, tämä kokonaisuus helpottaa jälkitarkastelua huomattavasti. Porautuvia raportteja ovat mm. myyntitilauksen perusraportit, taloushallinnon laskuluettelot, päivä- ja pääkirjat sekä tulos- ja taselaskelmat.

Katso kaikki edut »