Asiakkuudenhallinta

04/03/2015

Automatisoi ja tehosta

NetBaron® tarjoaa työvälineet helpottamaan ja tehostamaan päivittäisiä työrutiineja. Automatisointien avulla saavutettava työajan säästö on jopa 2/3 perinteiseen kirjanpito-ohjelmistoon verrattuna ja yhden henkilön palkkakulut.

 

asiakkuudenhallinta

NetBaron®-sovelluksilla voit automatisoida päivittäiset käsinsyöttötapahtumat, hoitaa asiakkaitasi Moniyritys-käyttöliittymän avulla tai suorittaa aktiivista tilintarkastusta. NetBaron tekee suurimman osan kirjanpitäjän rutiinityöstä ja vapauttaa hänet muihin tehtäviin esim. analysoimaan ja suunnittelemaan.

Tilinpäätöksen, tilintarkastuksen, veroilmoituksen ja arkistoinnin laadinta tilikauden jälkeen on todella helppoa, koska kaikki aineistot ja tase-erittely on muodostonut tilikauden aikana valmiiksi.

Aktiivinen tilintarkastus tasoittaa ruuhkahuippuja

Talous-Baronin Tilintarkastustyökalu sopii sekä sisäiseen tarkastukseen, että lakisääteisen tilintarkastuksen suorittamiseen. Työkalun avulla voidaan suorittaa aktiivista tilintarkastusta koko tilikauden ajan. Tilintarkastaja voi tarkastaa tositteita ja tapahtumia ajasta ja paikasta riippumatta milloin vain.

Arkisto-Baronilla vaivaton arkistointi

Arkisto-Baron on helppo, nopea ja vaivaton arkistointityökalu, joka täyttää tilinpäätöksen KILA:n 2011 julkaisemat vaatimukset sähköiseltä arkistoinnilta.